Belgijski oddział firmy MEWA wyróżniony za sukcesy ekonomiczne

Które firmy belgijskie rozwijają się najszybciej i przyczyniają się do rozwoju pozytywnych trendów w swoim regionie gospodarczym? Magazyn ekonomiczny „Trends“ tworzy o roku listę rankingową tzw. „Gazel Trendów“, czyli firm z najlepszymi wynikami ekonomicznymi. W kategorii dużych przedsiębiorstw w tym roku wyróżniona została nasza filia w Peronnez-les-Binche w prowincji Hennegau: należy ona do grona 50 najlepszych przedsiębiorstw w tym kontekście. Bardzo cieszymy się z tego wyróżnienia.

Umieszczenie danej firmy na liście rankingowej „Gazele Trendów“ przez renomowaną redakcję ekonomiczną stanowi dowód dużego uznania. Wybór firm, które trafiają na listę oparty jest na informacjach dotyczących parametrów rozwoju ekonomicznego danego przedsiębiorstwa i uwzględnia m.in. także wzrost obrotów i ilość zatrudnionych pracowników. Firma, która zajmuje pierwsze miejsce na liście ma prawo określać się mianem „Ambasadora Gazel Trendów“.