Znak jakości dla filii na Węgrzech

MEWA po raz trzeci wybrana jako „Business Superbrand”

Już po raz trzeci węgierska filia firmy MEWA zyskała miano „Business Superbrand“. „Tym wyróżnieniem jury uznało znakomite osiągnięcia firmy w rozwijaniu marki“, chwali nas menedżer marki konkursu „Business Superbrands” Gábor Kövesdy.

Cieszy nas to wyróżnienie. Szczególnie powody do radości ma László Horváth, dyrektor zarządzający filii MEWA na Węgrzech: „Jest dumny, że MEWA po raz trzeci zyskała miano marki „Business Superbrand”. To wyróżnienie dla nas to także wyraz uznania dla naszych sukcesów w zakresie stosowania zasad zrównoważonego rozwoju i oszczędzania zasobów.“

Aby zyskać miano „Business Superbrand” dana firma nie musi się o to aktywnie starać. Analizowane marki wybierane są raz w roku w wyniku oceny kryteriów ekonomicznych oraz rekomendacji organizacji gospodarczych oraz stowarzyszeń branżowych. Po takiej wstępnej ocenie ostatecznego wyboru dokonuje i wyróżnienie przyznaje rada konkursu - Superbrands Business Brand Council.