Konkurs na Węgrzech

Wybrano „Fabrykę Roku“ przy udziale firmy MEWA

Przedstawiciele MEWA w jury oceniającym kategorię „Najlepsze procesy zrządzania“

Podczas wieczoru galowego na początku maja wręczono nagrody w konkursie "Fabryka Roku". Byliśmy jednym z głównych sponsorów corocznej imprezy organizowanej przez wydawnictwo węgierskiego magazynu GyártásTrend.

Jednym z nagrodzonych przedsiębiorstw przemysłowych tego roku jest węgierska spółka zależna producenta opon Continental. W konkursie mogły uczestniczyć tylko przedsiębiorstwa z przemysłu wytwórczego, które wykazały się szczególnymi wynikami w jednej z poniższych kategorii:

• najlepsze procesy zarządzania
• innowacyjność
• najlepszy producent
• najbardziej efektywne wsparcie produkcji
• zadowolenie klientów
• zadowolenie pracowników
• relacje z poddostawcami
• CYEB – efektywna energia
• przemysł 4.0

Droga do sukcesu nie jest wcale łatwa. "Najpierw firmy muszą szczegółowo opisać swój projekt na piśmie, następnie najlepsi kandydaci są odwiedzani i oceniani na miejscu. Niektórzy z naszych kolegów zostali uhonorowani tytułem członka jury ekspertów w kategorii "Najlepsze procesy zarządzania" i odwiedzili na miejscu kandydatów do nagrody. Sami wiele się nauczyliśmy i nawiązaliśmy cenne kontakty z kolegami z węgierskich przedsiębiorstw przemysłowych", podkreśla László Horváth, dyrektor zarządzający firmy MEWA na Węgrzech.

Nora Schiebelhut, szefowa działu serwisu firmy MEWA na Węgrzech, wręczyła nagrody w kategorii "Najlepsze procesy zarządzania" podczas uroczystej kolacji. Zwycięzcy wszystkich kategorii wymienieni są na stronie internetowej https://evgyara.hu.