Konkurs „Fabryka Roku”

Oddział firmy MEWA na Węgrzech ponownie głównym partnerem w konkursie

MEWA jest głównym partnerem konkursu w kategorii „Satysfakcja klientów“ węgierskiego konkursu „Fabryka Roku“, organizowanego co roku przez czasopismo „GyártásTrend“ (Trendy w Produkcji). W konkursie oceniane są przedsiębiorstwa produkcyjne z sektora przemysłowego, które posiadają szczególne osiągnięcia w następujących kategoriach

- Najlepsze procesy zarządzania

- Innowacyjność produkcji

- Najlepszy producent

- Wydajne wsparcie produkcji

- Satysfakcja klientów

- Zadowolenie pracowników

- Relacje z dostawcami

- Efektywność w wykorzystaniu energii

- Przemysł 4.0

Po dokonaniu wstępnej oceny kandydatów zespół ekspertów odwiedza poszczególne firmy i dokonuje analizy stosowanych w nich procesów. Ostatecznej oceny dokona specjalistyczne jury, składające się z menedżerów i naukowców zajmujących się gospodarką. Zwycięzcy zostaną uhonorowaniu podczas uroczystej gali wiosną 2020 r.

László Horváth, dyrektor zarządzający firmy MEWA na Węgrzech traktuje bycie głównym partnerem konkursu jako szczególny zaszczyt: „Na podstawie naszych doświadczeń z ubiegłego roku mogę powiedzieć, iż firmy startujące w konkursie przedstawiły rzeczywiście dobrze przygotowane materiały konkursowe, a podczas wizyt w zakładach na miejscu mieliśmy okazję poznać świetnych fachowców “.

W 2018 w konkursie tym w kategorii „Najlepsze procesy zarządzania“, której patronowała firma MEWA, zwyciężył zespół drukarni STI Petőfi Nyomda.

Więcej informacji na temat konkursu na stronie: https://evgyara.hu (jez. węgierski)