Cover_Hui_PL_300.jpg

Nowy katalog markowych artykułów bhp

Jak dobrać odpowiednie obuwie ochronne?

Nasz nowy katalog markowych artykułów bhp zawiera ponad 10 000 pozycji z zakresu ochrony pracy. Szczególny nacisk położono na kwestię zarządzania obuwiem.

Nie zawsze jest łatwo dobrać odpowiednie obuwie ochronne, ale to jest bardzo ważna kwestia. Dlatego też oferujemy indywidualne doradztwo w tym zakresie w trzech etapach: analiza zapotrzebowania, wybór obuwia i przymierzanie obuwia przez pracownika na miejscu. Ta usługa jest opisana w naszym nowym katalogu, podobnie jak i możliwość personalizacji odzieży firmowej, polegająca na umieszczaniu na niej drukowanych i wyszywanych napisów.

W katalogu obecne są wszystkie nasze topowe marki, a także bestsellery i nowości produktowe – począwszy od odzieży ochronnej i kasków, poprzez środki do ochrony skóry i rękawice, aż po środki ochrony oczu i środki higieny. Wszystkie te produkty oraz oferty usług znaleźć można na stronie nowego sklepu internetowego: https://buy4work.mewa.shop/pl/pl/. Wystarczy zaledwie kilka kliknięć, by klient mógł wyszukać i zamówić dany artykuł.