AndreasHenn-105-DSA05718-m.jpg

Produkty służące za wzór

MEWA Marką Stulecia 2019

W nowo opublikowanym kompendium "Deutsche Standards - Marken des Jahrhunderts 2019" (Niemieckie standardy – Marki Stulecia 2019) opublikowanym przez wydawnictwo Die Zeit wymieniono od A do Z ponad 200 najlepszych niemieckich marek, w tym również MEWA Textil-Management.

Po raz czwarty MEWA uznana została za Markę Stulecia
Bardzo nas to cieszy, ponieważ już po raz czwarty z rzędu nasza firma otrzymała miano "Marki Stulecia". Tytuł ten przyznawany jest markom, które stanowią wzór w swojej kategorii produktów. MEWA przekonała jury swoją tradycyjną bazą wartości i siłą innowacji, dzięki którym marka stała się międzynarodowym liderem jakości w zarządzaniu tekstyliami.

Uzyskując to miano, otrzymaliśmy również miejsce w encyklopedii "Marki Stulecia 2019". "Książka ta pokazuje, kto wyznaczył standardy w swojej dziedzinie" - mówi wydawca Florian Langenscheidt, wyjaśniając wybór prezentowanych tam firm. Publikacja "Marki Stulecia 2019" prezentuje ikony niemieckiej gospodarki, stwierdza Langenscheidt.

Prezentacje poszczególnych marek (w jęz. niemieckim) dostępne są również na stronie internetowej „Niemieckich Standardów“. Tutaj jest informacja o firmie MEWA: https://www.deutsche-standards.de/marken/detail/mewa-116/