Putztuchsystem

To już jesień…

Czas, by zapewnić sobie najdogodniejszą pozycję startową na 2020 rok

Kto teraz nic nie robi, przegapi dobry start w nowy rok. Początek jesieni to idealny czas na zdobycie konkurencyjnej przewagi. Oczywiście, w ostatnim kwartale zawsze jest dużo do zrobienia, ale w tym okresie załoga jest również dobrze wypoczęta po letnich urlopach i bardziej otwarta na zmiany. Najlepsze są zawsze innowacje wprowadzane przy minimalnym wysiłku i dające maksymalne efekty. Że, nie ma czegoś takiego?.. Ależ jest. MEWA ma na to sposób.

MEWA oferuje tzw. Textilsharing, czyli wysokiej jakości tekstylia przemysłowe do wynajęcia w ramach pełnej obsługi. To oznacza nadzwyczajne odciążenie dla zakładów, a poza tym jest zgodne z najnowszymi trendami. Kupowanie już było, dzisiaj aktualne jest dzielenie się (sharing), bowiem pozwala to oszczędzać klimat i zasoby, a poza tym jeszcze bardziej scala załogę. System wynajmu czyściw MEWA pokazuje, na czym to polega: czyste, chłonne czyściwa bawełniane są w warsztacie czy w fabryce zawsze pod ręką i dają pracownikom pewność, że narzędzia i maszyny rzeczywiście zawsze są doskonale czyste. Kiedy czyściwa są już w pełni nasączone i brudne, zbierane są w specjalnych bezpiecznych pojemnikach (SaCon). MEWA odbiera takie czyściwa, pierze je w sposób ekologiczny i już czyste ponownie dostarcza do użytkownika. Jednolite, wydajne czyściwa, nowoczesny bezpieczny pojemnik SaCon oraz ekologiczny system zgodny z najnowszymi światowymi trendami, motywują pracowników i robią wrażenie na klientach użytkowników czyściw. Kolejne zalety, sprzyjające uzyskaniu przewagi nad konkurentami, widać jak na dłoni: możliwość dokładnej kalkulacji kosztów, oszczędność czasu, wzrost wydajności i podniesienie jakości.

Od czyściwa po ekologiczną myjkę do części – wszystkie systemy można szybko i bez trudu zastosować w zakładzie. A to najlepsza pozycja startowa w wyścigu, jaki rozpocznie się znowu w 2020 roku.