Businesskleidung

Wiadomości MEWA

Swobodna moda biznesowa: ze spodniami chino na wiosnę

Odzież biznesowa: luz w pracy ze spodniami chino

Spodnie chino mogą być wszystkim. Od sportowych i swobodnych, po klasyczne eleganckie, pasują do każdego stylu. Modny evergreen jest teraz dostępny także w MEWA. W wersji damskiej i męskiej. Oczywiście w ramach kompleksowej usługi.

Spodnie chino są trendy. Teraz są także dostępne w MEWA w ramach wynajmu – to idealne uzupełnienie asortymentu odzieży biznesowej. Ponieważ: w spodniach chino jest się zawsze dobrze ubranym. Spodnie pasują idealnie do luźnego stylu biznesowego: swobodnie z koszulką polo i kurtką z dzianiny, innym razem bardziej elegancko z bluzką i blezerem.

• Spodnie chino są wykonane z lekkiej, gęsto tkanej tkaniny bawełnianej o skośnym splocie
  • Pasują one doskonale do luźnego stylu „casual business“
  • Z pantofelkami czy z trampkami, spodnie chino można dowolnie kombinować, od wersji eleganckiej aż po sportową
  • Damskie i męskie spodnie chino są dostępne w kolorach granatowym, ciemnoszarym i beżowym.
  • Spodnie są dostępne we wszystkich popularnych rozmiarach; możliwe są także rozmiary specjalne

Sprytne możliwości kombinacji

Łącz spodnie MEWA chino z koszulkami polo. Wysokiej jakości koszulki polo są przyjemne dla skóry i są dostępne w kolorach czarnym, białym, granatowym i bordowym.

Jeżeli ma być bardziej elegancko, znajdziesz w MEWA wybór nowoczesnych, dopasowanych koszul OLYMP i bluzek OLYMP o regularnym kroju. Na chłodniejsze dni polecamy kardigany i pulowery w kolorach granatowym i czarnym, noszone na bluzkę lub koszulę

Wynajem odzieży biznesowej

Dobre samopoczucie w spodniach chino, koszulkach polo oraz koszulach i bluzkach od MEWA Z naszym asortymentem MEWA oferujemy naszym klientom odzież biznesową na niemal każda sytuację zawodową – od klasycznej i eleganckiej aż do modnej i swobodnej. Dostawa, odbiór i pranie w cenie.

Zobacz wszystkie produkty z kolekcji MEWA Casual