20180507-IMG_3417.jpg

MEWA po raz trzeci z kolei nagrodzona w konkursie Business Superbrands

Marka MEWA oznacza najwyższą jakość

Pod koniec maja b.r. firma MEWA w Austrii po raz trzeci z rzędu została nagrodzona w konkursie Business Superbrands. Poprzednio, w 2017 i w 2018 roku roku specjaliści i eksperci branżowi konkursu Superbrands Austria Business Brand również byli zdania, że MEWA jest firmą cenioną przez klientów i partnerów biznesowych i oznacza najwyższą jakość.

Wyróżnienie odebrali: Stefan Janzen, dyrektor techniczny, Ernst Koschtomei, dyrektor ds. sprzedaży oraz Bernd Feketeföldi dyrektor handlowy firmy MEWA w Austrii.
"Ta nagroda potwierdza rozwój i sukces marki MEWA", stwierdził Bernd Feketeföldi. "Cieszymy się, że ciągle utrzymujemy najwyższy poziom i że tak też jesteśmy postrzegani”.

Nagroda Superbrands stawia silne marki w centrum uwagi
Program Superbrands powstał około 20 lat temu Wielkiej Brytanii z inicjatywy ekspertów ds. marketingu i komunikacji. Wyznaczyli oni sobie dwa cele: wyjątkowo silne marki powinny znaleźć się w centrum uwagi, a inni uczestnicy rynku powinni mieć możliwość uczenia się od nich na potrzeby własnej marki. W ramach konkursu firmy nie mogą się same ubiegać o nagrodę lecz są wybierane przez ekspertów. W międzyczasie w ramach programu nagrodzono wybitne firmy w 90 krajach na całym świecie.