Arbeitsschutzartikel

Już jest! Nowy katalog markowego wyposażenia bhp firmy MEWA na rok 2018/2019 oferuje fachowcom i osobom decydującym w firmach o zakupach, artykuły zapewniające większe bez-pieczeństwo pracy w zakładzie.

Profesjonalna ochrona - od stóp do głów

Nowy katalog markowego wyposażenia bhp firmy MEWA już jest dostępny!

Bezpieczeństwo pracy zaczyna się już w chwili wyboru odpowiednich środków ochrony indywidualnej. Nowy katalog markowego wyposażenia bhp firmy MEWA umożliwia łatwy wybór i zamawianie. Szeroki asortyment, na który składa się pond 1300 artykułów, jest prezentowany w przejrzysty sposób w pięciu kategoriach: „Obuwie ochronne“, Rękawice robocze“, „Odzież“, „Ochrona skóry i higiena“ oraz „Środki ochrony głowy, dróg oddechowych, oczu i słuchu“. Każdy zatem szybko znajdzie artykuł, który potrzebuje dla siebie, wykonując pracę w swojej branży.

Na przykład obuwie ochronne jest pogrupowane według marki, klasy bezpieczeństwa i ceny. Katalog zwiera również prawdziwie innowacyjne produkty zwiększające wygodę noszenia i ochronę, m.in. nowe rozwiązania firmy Elten w zakresie tłumienia drgań podczas chodzenia w obuwiu roboczym. WellMaxx - rewolucyjna konstrukcja rdzenia podeszwy sprawia, że wygoda chodzenia jest jedyna w swoim rodzaju!

To jednak tylko jeden z licznych produktów, które można odkryć w obszernym katalogu marko-wych artykułów. Dla naszych klientów ta szeroka oferta stanowi idealne uzupełnienie pełnej obsługi firmy MEWA w zakresie odzieży roboczej i tekstyliów przemysłowych.