Putztücher

MTS-Film

To czyściwo akurat dla mnie – od MEWA

„Kiedy masz taki zawód, że ciągle jesteś brudny, a kurz i smar to Twój chleb powszedni, to nie będziesz używał jakichkolwiek szmatek…“

Nasz nowy film pokazuje serwis czyściw z punktu widzenia naszych klientów.

Co jest takiego szczególnego w serwisie czyściw firmy MEWA?

Ponad 2,7 mln osób zatrudnionych w przemyśle i w rzemiośle MEWA zaopatruje się w coś, co nie tylko pozwala utrzymać zakład w czystości, ale także rzeczywiście pomaga w utrzymaniu ruchu. To czyściwo wielokrotnego użytku. W naszym filmie odwiedziliśmy fanów czyściwa, naszych klientów, i zapytaliśmy, co takiego szczególnego jest w oferowanym przez nas serwisie czyściw.

Odpowiedzi pochodzą od klientów reprezentujących przekrój całej gospodarki. Byliśmy w warsztatach samochodowych i rowerowych, halach fabrycznych i na liniach produkcyjnych, odwiedziliśmy rzemieślników, pracowników zakładów przemysłowych, i inżynierów podczas ich codziennej pracy, a nawet specjalistów od energii wiatrowej, pracujących na dużych wysokościach. W wyniku tego powstało wiele wartych obejrzenia ujęć, w których nasi partnerzy opowiadają swoje małe i duże historie. Zobaczcie Państwo sami!