Business Superbrand

MEWA została wyróżniona na Węgrzech jako „Business Superbrand“

MEWA została wyróżniona na Węgrzech jako „Business Superbrand"

W obszarze zarzadzania tekstyliami nazwa „MEWA“ jest na Węgrzech dobrze znana po 10 latach działalności firmy na tutejszym rynku. Niedawno zostało to potwierdzone wyróżnieniem w ramach konkursu „Business Superbrands Hungary 2018“, które firma MEWA otrzymała kilka dni temu.

Uznanie ze strony ekspertów i znawców branży

Zorientowanie na klienta, zrównoważone zarządzanie przedsiębiorstwem, społeczna odpowiedzialność, wysoki poziom obsługi – to najważniejsze zasady firmy MEWA, które zyskały uznanie na Węgrzech w postaci wyróżnienia w ramach konkursu „Business Superbrands“. Pod koniec czerwca wyróżnienie z rąk László Géza, dyrektora konkursu, odebrał w siedzibie firmy MEWA na Węgrzech w Budakeszi, dyrektor zarządzający firmy MEWA, László Horváth.

Decyzja o przyznaniu nagrody zapadła na podstawie wyników postępowania kwalifikacyjnego. Firmę MEWA wybrano ze względu na jej osiągnięcia. Aktywne ubieganie się o takie wyróżnienie nie jest możliwe. O przyznaniu wyróżnienia w ramach „Business Superbrands Awards“ decyduje wstępna kwalifikacja, przeprowadzana przez specjalne jury, składające się z 45 ekspertów ds. marketingu i zarządzania.

Ocenie poddano 4 000 węgierskich marek, analizując je przy uwzględnieniu różnych ekonomicznych i fachowych kryteriów. Marki, które znalazły się na wstępnej liście kwalifikacyjnej konkursu „Superbrands Business Brand“ przeszły do kolejnego etapu ocen i na tej podstawie eksperci wybrali „Business Superbrand“ roku 2018.